За нас

Свържи се с нас
17+
Години опит

За нас - ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ, ОПИТ И КАЧЕСТВО.

Над 17 години опит и сигурност при изпълнението

Извършваме саниране и топлоизолация на сгради от алпинисти и със скеле. Нашата фирма е създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата. Фирмата е една от първите на пазара със специализирана насоченост към топлоизолация на сгради. През годините фирмата се разраства непрестанно, запазвайки опитните специалисти. За всички наши обекти предоставяме 7 години гаранция за качество.

Оглед и оценка на обекта:
Подхождаме с внимание към нашите клиенти, като извършваме безплатен, предварителен оглед на всеки обект. Провеждаме консултация, която има за цел да се избере най-подходящата топлоизолационна система спрямо спецификите на обекта, която да гарантира максимална енергийна ефективност. След прецизно замерване с лазерна точност се прави скица на имота и се изготвя подробна оферта, които имат за цел да предостави максимално разбираема и коректна информация на клиента.  Осъзнаваме, че безвъзмездният ни труд и откритите условия при оферирането, както и чрез обявяване на цените ни в сайта сме в разрез с масовата практика, но само по този начин клиента би оценил нашето мото за коректност и старание в работата.

Натрупаният над 17 години опит и постоянното ни желание за усъвършенстване се изразяват в запазването на доброто ни име и утвърден авторитет. Множество наши клиенти достигнаха до нас, чрез препоръките на свои близки и познати, за което искрено Ви Благодарим за оказаното доверие.

Направи запитване

Ние се грижим за Вашия дом

За нас е привилегия да се погрижим за комфорта и топлината на дома Ви. 

01

Заяви оглед

с посещение на място

02

Получи оферта

с точни изчисления

03

Запази дата

удобна за теб

свържете се с нас

Направи запитване

За нас 1
Саниране на сгради

Топлоизолация на сгради с висококачествени материали.

За нас 2
Предлагаме безплатен оглед на обектите.

За всички наши клиенти предлагаме безплатен оглед и количествена сметка.

За нас 3
Довършителни услуги

За завършеност на процесите, предлагаме разнообразие от довършителни дейности.