Топлоизолация
на сгради

Топлоизолация и саниране на многофамилни и обществени сгради.

Икономическата обстановка и невероятният ръст на строителството на жилищни и офис сгради създаде огромен вакуум в нуждата от строителни работници, ефектът от което е значителен спад в качеството на строителството. Инвеститорите са принудени да наемат работници, които декларират недоказани умения в различна насоченост.

Фирма Топлоизолация ЕООД разполага с над 5000 кв.м. собствено рамково скеле, като непрекъснато увеличава неговия обем. Най-голямата инвестиция, обаче, е в човешките взаимоотношения с нашите служители, което ни позволи да запазим дългогодишното си сътрудничество, без да се притесняваме за напускането на качествени и способни работници, изкушени от множеството предложения за високозаплатена работа в чужбина. Това ни помогна много в набирането на необходимия капацитет от специалисти, натрупали своя опит, чрез направената топлоизолация на множеството жилищни сгради и кооперации.

Ние се отнасяме изключително отговорно към всеки поет ангажимент, бил той многофамилна кооперация с множество съседи, новострояща се жилищна сграда или офис сграда с модерна архитектура.

Участвайки в редица проекти, свързани със саниране на обществени сгради и блокове, успяхме да докажем, че качественото им изпълнение е нещо естествено, когато в това са ангажирани съвестни и отговорни ръководители.

Фирмата разполага с достатъчно опит и необходимия капацитет за саниране, както на многофамилни жилищни блокове, така и на големи обществени сгради.

Няма конкретна последователност, защото процеса на монтиране на топлоизолация е от няколко етапа, но е препоръчително да са монтирани дограмите и да е завършен покрива по сградата.

Може, стига да се запази еднаква дебелина на изолационния материал и да няма издадени хоризонтални ръбове.

Тези части от сградите са бетонни и загубата на топлина през тях е най-голяма. Изолирането им трябва да става с изолационен материал с по-голяма дебелина или по нисък коефициент на топлопроводимост.

Можем да направим реставрация на фасадата или топлоизолация на сградата с монтирани декоративни елементи.

Топлоизолация на сгради

Ние сме насреща за предоставяне на оферта за саниране на офис сгради, жилищни сгради и кооперации.

Заяви оглед

Заявете безплатен оглед на сграда, нашата компания ще Ви даде най-добри условия за реализация.
Поискай оферта
build 01
build 02
build 03

Други услуги

Безплатен оглед

Моля, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок, за да уговорим и осъществим безплатен оглед на обекта. Очаквайте обаждане от нас! :)