Топлоизолация
на къщи

Защо да направим топлоизолация на своята къща?

Живеем във време на постоянно нарастващи разходи за доставка на електро и топлоенергия , непрестанното поскъпване на горивата, както и традиционно високите цени на иновативните технологии. Един от най-лесните начини за противодействие на това е да се предприеме нещо което е сравнително просто и в същото време високоефективно, не изисква поддръжка и има много дълъг срок на експлоатация, а именно поставяне на външна топлоизолация.

До този извод са достигнали още нашите предци, напускайки пещерите те са започнали за строят своите къщи полу-вкопани в земята, покривали са покривите с дебел слой мъх и слама, правили са прозорците съвсем малки.

В съвременния бързоразвиващ се свят, откритието на новите технологии значително е променило начина на строителство. Отоплението и климатизацията на жилищата непрекъснато се подобрява, но това често е свързано с висока първоначална инвестиция, изискваща определена поддръжка и както всяка електроника – има сравнителни кратък експлоатационен период.

Загубата на топлина през прозорците е един от основните фактори влияещи на повишените разходи за отопление през зимния сезон. Смяната на дограмата обикновено е първата стъпка, която се предприема от хората в тази насока. Макар и значителното подобрение в топлоизолационните характеристики на дограмите, те все още са най-слабото звено в запазването на топло съхранението в жилището. Отделно от това, с монтажа на новата дограма се намалява значително вентилацията на помещенията и повишената влажност започва да кондензира по студените стени.

Стените на всяка къща имат най-голямата контактна площ с външния климат и поради тази причина загубите на топлина през тях е най-голяма. Тяхната изолация ще повиши с най-висока степен енергийната ефективност на къщата. Ефектът от направената топлоизолация има не само практичен начин за подобряване на микроклимата в сградата, но и променя напълно нейната визията, подновявайки цветовете и естетиката на фасадата. Топлоизолираните стени имат изключително дълъг експлоатационен период и не изискват никаква поддръжка.  Поставена от външната страна на фасадата, топлоизолацията напълно изолира конструкцията от проникване на влага, с което напълно се елиминира разрушителния процес вследствие замръзване на основата, а изместването на точката на конденз извън стените запазва стоманобетонната конструкция и удължава нейния живот. 

Топлоизолация ЕООД е една от малкото компании, която няма да Ви калкулира за снемане на размери. Обадете се и заявете Вашия оглед на телефон 0888576227.

Голяма част от нашите клиенти се намира в крайните квартали на София и в нейните покрайнини. Обадете се на 0888576227 и заявете Вашия оглед.

По всяко време на годината при температура на въздуха от 5 до 35 °C.

Цокълът е част от фасадата и контактува с външните атмосферни условия. При направена топлоизолация на останалата част от фасадите, той ще бъде термомост към стените и затова трябва да се изолира.

Монтираното скеле трябва да осигурява достъп до цялата фасада, върху която ще се нанася мазилката.

Топлоизолация на къща

Ние сме насреща за предоставяне на оферта за саниране на къщи.

Заяви оглед

Заявете безплатен оглед на къщата си, нашата компания ще Ви даде най-добри условия за реализация.
Поискай оферта
toplo house 3 01
toplo house 3 02
toplo house 3 03

Други услуги

Безплатен оглед

Моля, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок, за да уговорим и осъществим безплатен оглед на обекта. Очаквайте обаждане от нас! :)