Топлоизолация
на сгради

Топлоизолация на сгради - саниране на многофамилни и обществени обекти

Фирма Топлоизолация ЕООД разполага с над 5000 кв.м. собствено рамково скеле, като непрекъснато увеличава неговия обем в съответствие с постоянно повишаващото се търсене в сектора. 

Най-голямата инвестиция, обаче, е в човешките взаимоотношения с нашите служители, което ни позволи да запазим дългогодишното си сътрудничество.

Заради това не се притесняваме за напускането на качествени и способни работници, изкушени от множеството предложения за високозаплатена работа в чужбина.

Сплотяването на екипа ни помогна много в набирането на необходимия капацитет от специалисти, натрупали своя опит, чрез направената топлоизолация на  сгради и санираните множеството жилищни кооперации.

Икономическата обстановка и невероятният ръст на строителството на жилищни и офис сгради създаде огромен вакуум в нуждата от строителни работници, ефектът от което е значителен спад в качеството на строителството.

Инвеститорите са принудени да наемат работници, които декларират недоказани умения в различна насоченост.

Набирането на строителни бригади за топлоизолация на сгради, без нужните познания и гаранция за качество е предпоставка за посредсдтвено и бавно завършване на обекта. 

Ние се отнасяме изключително отговорно към всеки поет ангажимент за топлоизолация на сгради, бил той многофамилна кооперация с множество съседи, новострояща се жилищна сграда или офис сграда с модерна архитектура

 Направата на изолация е един от най-важните компоненти в строителството, защото тя е основния фактор за енергийната ефективност на сградата, което от своя страна е един от най-важните критерии при покупка на ново жилище. 

Качествено направената външна изолация е основния фактор за оценка на работата и професионализма на строителите, защото това е лицето на всяка сграда и е едно от най-трудните и отговорни работи по нейния строеж. 

Големите площи и големите височини на работа при топлоизолация на сгради изискват умения на работа, които не могат да се получат от случайни наемници.

С увеличаването на обема на работа налага участието на множество работници координацията на които е от съществено значение за качеството и скороста на работа по обекта.

Бяхме ангажирани в редица проекти, свързани със саниране на обществени сгради и блокове, успяхме да докажем, че качественото им изпълнение е нещо естествено, когато в това са ангажирани съвестни и отговорни ръководители. 

Участвахме в програмите за подобряване на енергийната ефективност на сградния фонд и топлоизолация на сгради.

И имахме възможност да докажем, че не всички  обществени поръчки се изпълняват некачествено и макар посрещнати с недоверие в началото успяхме да се докажем като надеждни професионалисти.

Най-ценния опит който придобихме от това бяха множеството приятелства, които създадохме както благодарността на хората, която изпитахме.

Фирмата разполага с достатъчно опит и необходимия капацитет за саниране, както на многофамилни жилищни блокове, така и на големи обществени сгради.

Няма конкретна последователност, защото процеса на монтиране на топлоизолация е от няколко етапа, но е препоръчително да са монтирани дограмите и да е завършен покрива по сградата.

Може, стига да се запази еднаква дебелина на изолационния материал и да няма издадени хоризонтални ръбове.

Тези части от сградите са бетонни и загубата на топлина през тях е най-голяма. Направената изолация в тези области трябва да бъде от изолационен материал с по-голяма дебелина или по-нисък коефициент на топлопроводимост.

Можем да направим реставрация на фасадата или топлоизолация на сградата с монтирани декоративни елементи.

Топлоизолация на сгради

Ние сме насреща за предоставяне на оферта за саниране на офис сгради, жилищни сгради и кооперации.

Заяви оглед

Заявете безплатен оглед на сграда, нашата компания ще Ви даде най-добри условия за реализация.
Поискай оферта
build 01
Топлоизолация на сгради
build 03

Други услуги

Безплатен оглед

Моля, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок, за да уговорим и осъществим безплатен оглед на обекта. Очаквайте обаждане от нас! :)