Топлоизолация
на къщи

Защо правим топлоизолация на къщи?

Какво най-често правим когато ни е студено – обличаме се с дебели и топли дрехи или се завиваме плътно с одеалото.

Когато обаче сме си у дома това не е особено удобно и приятно, защото имаме нужда да се чувстваме конфортно и да се движим свободно в помещенията.

Направата на външна топлоизолация  на къщи е като завиването с одеало, но обличаме стените на цялата къща.

До този извод са достигнали още нашите предци, напускайки пещерите те са започнали за строят своите къщи полу-вкопани в земята с малки прозорци и покриви от дебел слой мъх и слама.

В съвремения свят, откритиването на новите технологии значително е променило начина на строителство, съществена част от което представлява направата на топлоизолация на къщи и сгради.

 Постоянно нарастваат разходите за доставка на електро и топлоенергия , непрестанното поскъпване на горивата, както и традиционно високите цени на иновативните технологии.

Тези процеси от своя страна доведоха до търсене на алтернативни решения, едно от които е направата на топлоизолация къщите и саниране на сградите с високи топлинни загуби.

Направата на топлоизолация на къщите и домовете ни е интелегентен и  високоефективен метод за противодействие на високите разходи за отопление и охлаждане на сградите.

Липсата на поддръжка и дълъгия срок на експлоатация на направената на външна топлоизолация се открои като най-изгодния начин за справяне с проблема. 

 Отоплението и климатизацията на жилищата непрекъснато се подобрява, но това често е свързано с висока първоначална инвестиция.

Инвестиция, изискваща определена поддръжка и както всяка електроника – има сравнителни кратък експлоатационен период.

Загубата на топлина през прозорците е един от основните фактори влияещи на повишените разходи за отопление през зимния сезон. 

Преди да се започне направата на топлоизолация на къщи именно подмяната на дограмата трябва да бъде първата стъпка, която да се предприеме за подобряване комфорта на жилището.

Макар и значителното подобрение в топлоизолационните характеристики на дограмите, те все още са най-слабото звено в запазването на топло съхранението в жилището.

Отделно от това, с монтажа на новата дограма се намалява значително вентилацията на помещенията и повишената влажност започва да кондензира по студените стени.

Стените на всички къщи имат най-голямата контактна площ с външния климат и поради тази причина загубите на топлина през тях е най-голяма. 

Тяхната изолация ще повиши с най-висока степен енергийната ефективност на къщата.

Ефектът от направената топлоизолация на къщата има не само практичен начин за подобряване на микроклимата в сградата.

Направената топлоизолация и променя напълно визията на свяка къща, подновявайки цветовете и облика на фасадата.

 Поставена от външната страна на фасадата, топлоизолацията на къщи напълно изолира конструкцията от проникване на влага.  

 С това напълно се елиминира разрушителния процес вследствие замръзване на основата.

 Изместването на точката на конденз извън стените запазва стоманобетонната конструкция и удължава нейния живот. 

Всяка инвестиция направена в топлоизолация на къщи е най-разумното действие свързано с ремонтните дейности направени в строителството.

Възвръщаемостта на вложените средства е гарантирана за разлика от други строителни дейности, които обикновено са свързани с комфорта и естетиката в къщата.

Направата на топлоизолации на къщи е едно от най-отговорните дейности в строителството, защото фасадата е лицето на сградата.

Доверете са на Топлоизолаця ЕООД,  фирма инвестирала времето и опита си в изграждане на име, превърнало се в еталон за топлоизолация на къщи и сгради.

Топлоизолация на къщи
Топлоизолация на къщи

Топлоизолация ЕООД е една от малкото компании, която няма да Ви калкулира за снемане на размери. Обадете се и заявете Вашия оглед на телефон 0888576227.

Голяма част от нашите клиенти се намира в крайните квартали на София и в нейните покрайнини. Обадете се на 0888576227 и заявете Вашия оглед.

По всяко време на годината при температура на въздуха от 5 до 35 °C.

Цокълът е част от фасадата и контактува с външните атмосферни условия. Той ще остане термомост към стените и затова трябва да се изолира.

Монтираното скеле трябва да осигурява достъп до цялата фасада, върху която ще се нанася мазилката.

Топлоизолация на къща

Ние сме насреща за предоставяне на оферта за саниране на къщи.

Заяви оглед

Заявете безплатен оглед на къщата си, нашата компания ще Ви даде най-добри условия за реализация.
Поискай оферта
toplo house 3 01
Топлоизолация на къщи
toplo house 3 03

Други услуги

Безплатен оглед

Моля, попълнете формата по-долу. Ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок, за да уговорим и осъществим безплатен оглед на обекта. Очаквайте обаждане от нас! :)